Bağcılar Soğuk Hava Deposu Servisi

Bağcılar ilçesi firmamızın hizmet bölgeleri arasındadır. Soğuk hava deposu servisi ihtiyaçlarınızda 0212 445 61 60 numaralı telefon ile bize ulaşabilirsiniz. Dilerseniz sol altta bulunan whatsapp butonu ile servis talebinde bulunabilirsiniz.

Bağcılar Soğuk Hava Deposu Servisi
Bağcılar Soğuk Hava Deposu Servisi

Bağcılar Soğuk Hava Deposu Servisinin Hizmet Sektörleri

Bağcılar Soğuk Oda Servisi, yapılan iş dolayısı ile soğuk hava deposuna gereksinim duyan firmaların imdadına, olabilen en kısa zaman içerisinde yetişmesi dolayısı ile tercih sebebidir. Soğuk hava deposuna ihtiyaç duyan ve böylece Bağcılar Soğuk Hava Deposu Servisine gereksinim duyan firmalar arasında: catering firmaları, dondurmacılar, çiçekçiler, donmuş ürün, elma, narenciye, nar, aşı, patates, soğan, su ürünleri, tavuk, unlu mamuller, süt ürünleri, tıbbi malzemeler, yumurta, yaş sebze… Muhafaza eden firmalar, soğuk hava depoları, otel ve restaurantlar, medikaller, konteynerler, hızlı ve ön soğutma projeleri yürüten firmalar… Gibi pek çok meslek grubundan söz edilebilir.

Bağcılar Soğuk Oda Servisi, çok uzun yıllardan bu yana yapmış olduğu iş ve bu anlamda edindiği tecrübe ile endüstriyel soğutma sistemleri alanında hizmet vermekte ve bu noktada çevre bilincini ön planda tutmaktadır. Genel olarak bakıldığında Bağcılar soğuk hava deposu servisinin sektörün hem soğutma; hem de servis gereksinimini karşıladığı söylenebilir.

https://www.sogutmashop.com

Bağcılar Soğuk Hava Deposu Servisi Hizmet Anlayışı

Soğuk hava deposu, soğuk oda ve soğuk oda projeleri alanında uzman ve dinamik personeli ile hizmet sunmakta olan Bağcılar Soğuk Hava Deposu Servisi, endüstriyel soğutma sistemlerinin kurulumunu yapmakta, bunun için gerekli imalat ve satışları gerçekleştirmekte, periyodik bakımları sağlamakta ve sonradan doğan problemlerin giderilmesinde de başarılı bir politika izlemektedir.

Bağcılar Soğuk Oda Servisine 7 / 24 ulaşılabilmekte ve böylece oluşan arızaların en hızlı şekilde giderilmesi sağlanmaktadır. Bir soğuk hava deposu içerisinde bulunan ürünlerin mutlaka belirli sıcaklık derecelerinde saklanmaları gerekir. Oluşan herhangi bir arıza ise soğuk hava deposu içerisinde bulunan ürünlerin bozulmalarına neden olmaktadır. Bu nedenle iyi bir soğuk hava deposu servisinde aranan ilk özellik, onun, kendisine ihtiyaç duyulan her an ulaşılabilir konumda olmasıdır.

Bağcılar Soğuk Hava Deposu Servisi, müşterilerine ilk olarak, ihtiyaca uygun soğuk hava deposu teminini sağlar. Bunun için soğuk hava deposunun görüleceği alan, Bağcılar Soğuk Hava Deposu Servisi tarafından ziyaret edilir. Sistemin kurulacağı alanın özellikleri ve boyutu görülür. Bu aşamanın sonrasında firmanın nasıl bir soğuk hava deposuna ihtiyaç duyduğu hakkında bilgi edinilir.

Bu aşamanın sonrasında bir fiyat listesi çıkartılır ve Bağcılar Soğuk Oda Servisi tarafından müşterilere tüm alternatifler sunulur. Alternatifler, avantaj ve dezavantajları ile birlikte anlatılır. Ardından müşterilere, tercih yapmaları için gerekli zaman tanınır. Belirlenen sürenin sonunda müşteri tercihleri öğrenilir ve ardından da ihtiyaç duyulan malzemelerin temini ya da imalatı sağlanır. Son aşamada soğuk hava deposunun istenilen alana montajı gerçekleştirilir.

Bağcılar Soğuk Hava Deposu Servisinin görevi tüm bunlarla sonlanmaz. İlk olarak montaj sonrasında endüstriyel soğutmanın kaç derecede yapılacağı ayarlanır. Ve ardından da derece ayarının olması gerektiği gibi çalışıp çalışmadığının takibi yapılır. Her şeyin olması gerektiği gibi ayarlanmasından sonra ise montaj anlamında görev sonlandırılması sağlanmış olur.

Bağcılar Soğuk Hava Deposu Servisi Hizmetleri

Teknik servis anlamında Bağcılar Soğuk Hava Deposu Servisinin üstlendiği görevlerin listesi şu şekildedir:

■ Soğuk oda demontajı
■ Soğuk oda arıza giderme
■ Yıllık bakımlar
■ Projelendirme
■ Soğuk oda bakımı
■ Kapı montaj ve değişimi
■ soğuk oda kompresör tamiri

Şehir olarak çok geniş bir alanda yayılmış olan İstanbul, bu bağlamda nüfus olarak da Türkiye’nin en kalabalık şehridir. Çalışma alanı ve dolayısı ile soğuk hava deposuna Türkiye genelinde belki de en fazla ihtiyaç duyan yer İstanbul’dur. Tüm bu detaylar dikkate alındığında, Bağcılar Soğuk Hava Deposu Servisinin daha fazla tercih edilmesinin önemi büyüktür. İhtiyaç olması halinde Bağcılar’da bulunan müşterilerine, trafiğe takılma problemi yaşamadan ulaşan birimin bu noktada, en hızlı soğuk hava servisi olarak görülmesinin nedeni gayet açıktır.

Bağcılar Soğuk Hava Deposu Servisi Marka Anlayışı

Bağcılar Soğuk Hava Deposu Servisini emsallerinden farklı kılan bir diğer özellik de, en kaliteli hizmeti sunmasına karşın, fiyat politikası bakımından müşteri dostu olmasıdır. Müşterilerini kendisine mecbur olarak görmesi dolayısı ile onlara yüksek faturalar sunmak etik bir strateji değildir.

Ana sayfaya dönmek için buraya tıklayınız…

Sohbet Edin
1
Bize buradan ulaşabilirsiniz
Merhaba size yardımcı olabilir miyim