Beylikdüzü Soğuk Hava Deposu Servisi

Beylikdüzü soğuk hava deposu servisi, servis bölgelerimiz arasındadır. Oluşan soğuk oda arızalarınızda bize ulaşabilirsiniz.

Soğuk Hava Deposu Servisi
Soğuk Hava Deposu Servisi

Beylikdüzü soğuk hava deposu servisi, bir soğuk hava deposunun arızalarını en kısa sürede tespit edebilen ve bu noktada çalışarak müşterilerine en uygun fiyatlı çözümleri sunan servisler arasındadır. Bir soğuk hava deposu ürün ya da bina yapısı farklılıkları ile arızaların belirtilerini, gerek müşterilere, gerekse de servislere verir.

Beylikdüzü soğuk hava deposu servisi, müşterilerine, kendisine 7/24 ulaşım sağlayabilecekleri bir çağrı merkezi sunmuş durumdadır. Çağrı merkezinde, alanında uzman, tecrübeli personelinden birini görevlendiren Beylikdüzü soğuk oda servisi, müşterilerden gelen arıza belirtilerinin neden kaynaklandığını tahmin ederek, bu problemde müşterinin servise ihtiyaç duymadan neler yapabileceğine bakar.

Telefon aracılığı ile yönlendirilen müşteriler, söylenenleri yapmaları halinde problemi çözebilirlerse, Beylikdüzü soğuk oda servisi bunun için müşteriye hiç bir ekstra fatura çıkarmayacaktır. Ancak denenen yöntemlere karşın arıza giderilemiyorsa, en kısa zamanda, arıza tespiti için, sorunun bulunduğu soğuk hava deposuna bir ekip gönderilir.

Arıza tespitinin yapılmasının ardından, sorunun çözümü için alternatifler üreten Beylikdüzü soğuk oda servisi, her bir alternatifin fiyat listesini hazırlar ve sonrasında, soğuk hava deposunda yetkili olarak çalışan kişilere hem fiyat teklifleri; hem de bunun sonucunda elde edilen avantaj ve dezavantajlar anlatılır. Müşteri tarafından tercih edilen alternatif yöntem, en hızlı şekli ile uygulanır. Arızanın giderilmesi sağlanmış olur.

Beylikdüzü Soğuk Hava Deposu Servisi – Arıza Çözümü

Soğuk hava deposu arızaları kendilerini bazen ürünler aracılığı ile belli ederler. Örneğin soğuk hava deposu içerisinde bulunan ürünlerin ağırlıklarında azalmalar söz konusu olabilir. Bu durum önemli bir nedenin varlığını işaret etmektedir. Bu nedenler arasında ilk olarak, depoda bulunan bağıl nemin düşük olabileceği ihtimali akla gelir. Peki böyle bir ihtimal söz konusu ise Beylikdüzü soğuk oda servisi neler yapar?

Soğuk hava deposu içerisindeki bağıl nemin düşük olması halinde ilk olarak serpantinler kontrol edilmeli ve kirli görülmeleri halinde temizlenmelidirler. Bunun sonrasında ise fanlar ele alınır ve işlevsel olmayanların değiştirilmeleri sağlanır. Defrost sıklığının kontrolü yapılır. Bağıl nemin düşük olma nedeni defrost sıklığı olabilir. Böyle bir durumda döngüler arasında aşırı karlanma ya da yüksek ortam ısısı oluşma ihtimali oldukça yüksek olacaktır.

Beylikdüzü soğuk hava deposu servisi, bağıl nem oranının düşük olması halinde sistem ve serpantinleri, uygun çalışma ve verimli çalışma sıcaklıklarında olup olmadıklarına göre kontrol eder. Olması gerekenden farklı bir ayar bulunması durumunda ayarların olması gerektiği şekilde yapılması sağlanır. Genleşme vanalarının kızgınlık ayarları kontrol edilir ve gerekli görülmesi halinde bu ayarlar da yeniden yapılır. Tüm bu değerlendirmelerin sonrasında sistem boyutlandırmasının kontrol edilmesi de sağlanır.

Beylikdüzü soğuk hava deposu servisi sistem boyutlarını kontrol ettikten sonra, serpantin boyutunu arttırmayı ya da soğuk hava deposuna daha fazla serpantin yerleştirmeyi düşünebilir. Soğuk hava ile serpantinleri terk eden hava arasındaki ısı böylece daha az olacağı için, ürünler tarafından hissedilen sıcaklık farkı da daha az olur ve bu durum sayesinde soğuk hava deposu içerisindeki bağıl nem oranı düşmez. Dolayısı ile de ürünler buna bağlı bir ağırlık kaybına maruz kalmamış olurlar.

Nemlendirme İşlemi

Atomize buğu sağlayıcılar veya ultra ince nemlendirme ekipmanları, son alternatif olarak Beylikdüzü soğuk oda servisi tarafından soğuk hava deposuna takılır. Böylece bağıl nem oranının sabitlenmesi yine sağlanmış olur.

Ürünlerin ağırlıklarını kaybetmelerinin önemli nedenlerinden bir diğeri de soğuk hava deposundaki havanın çok kuru olmasıdır. Ürünlerin de ılık olması ve nemli bulunması durumu söz konusu ise ortam ürünlerdeki nemi dışarı çekecek ve kütle kaybı bu durum sonucunda ortaya çıkacaktır. Beylikdüzü soğuk hava deposu servisi bu durum için müşterilerine bir öneride bulunmaktadır ki o da şudur: hasatı gerçekleştirilen ürünlerin ısılarının hemen alınması sağlanmalıdır. Böylece ürünler soğuk hava deposuna geldiklerinde, ortam ısısı ile aralarında çok fazla fark olmayacaktır ve bu durum, ürünlerdeki nemin ortama karışarak ağırlık kaybına neden olması ihtimalini yok etmiş olur.

Ürünlerin içerisinde bulunduğu ahşap kasaların da ürünlerin nemini çekme ihtimali Beylikdüzü soğuk oda servisi tarafından her zaman göz önünde bulundurulmaktadır. Bu durumun önüne geçmek için önerilen şey ise ürünler içerisine yerleştirilmeden önce ahşap kasaların ıslatılmasına yöneliktir.

Ana sayfaya dönmek için tıklayınız.

Sohbet Edin
1
Bize buradan ulaşabilirsiniz
Merhaba size yardımcı olabilir miyim