Büyükçekmece Soğuk Hava Deposu Servisi

Büyükçekmece soğuk hava deposu servisi soğuk hava depolarınızda oluşan arızaları aynı gün gidermektedir. Soğuk hava deposu servisine ihtiyaç duyduğunuzda bize ulaşmanız arızanın çözümü için yeterli olacaktır.

Soğuk Hava Deposu Servisi
Soğuk Hava Deposu Servisi

Büyükçekmece Soğuk Hava Deposu Servisi

Büyükçekmece Soğuk Hava Deposu Servisini arayan müşteriler, pek çok soğuk hava deposu arıza bilgisinde bulunabilmekte ve karşılaştıkları sorunlara çözüm önerisi isteyebilmektedirler. Tüm elektronik ürünlerde olduğu gibi endüstriyel soğutma sistemlerinde de teknik servisler ilk olarak, arıza bildiriminde bulunan müşterilerinin, telefonda yapılacak yönlendirmelerle neler deneyebileceklerini göz önünde bulundururlar. Aksi bir durumda, müşterinin kendi çabaları ile sorunu çözemeyeceği gözlemlenirse, o halde en kısa zamanda problemli soğuk hava deposuna bir ekip gönderilir ve arızanın giderilmesi için çalışmalar başlatılır.

Büyükçekmece soğuk hava deposu servisi, hiç bir arızasını, sonradan ortaya çıkacak fatura bilgisini müşterilerine vermeden gidermez. Yani, soğuk hava deposu arızasının giderilmesi sonrasında hiç bir müşteri sürpriz bir fatura ile karşılaşmaz. Böylece hem araştırma şansına sahip olan müşteriler, diğer yetkili servislerden de fiyat teklifi alabilirler; hem de kendilerini karşılaşacakları faturalara olabildiğince hazırlamış olurlar. Bu noktada Büyükçekmece soğuk hava deposu servisinin, fiyat politikasında her zaman müşteri dostu olduğunun da belirtilmesi büyük önem arz etmektedir.

https://www.sogutmashop.com

Büyükçekmece Soğuk Oda Servisi – Arıza Tespit , Arıza Çözümü

Soğuk hava deposu arızaları kendilerini ilk olarak ürünlerde ortaya çıkan bazı değişimlerle gösterirler. Bu değişimlere örnek olarak, ürünlerin üzerlerinin terlemesi ya da üzerlerinde su birikmesi verilebilir. Peki Büyükçekmece soğuk hava deposu servisine göre ürünlerin üzerinde su birikmesi ya da ürünlerin terlemesinin ne gibi nedenleri bulunabilir ve bu nedenler ne şekilde çözüme kavuşturulur?


Soğuk hava deposunun hava sızıntıları bulunmaktadır ya da kapı boşlukları vardır ve buralardan içeriye ılık ve nemli hava girebilir fikri, ilk akla gelen neden olarak düşünülmektedir. Böyle bir durum söz konusu ise ilk olarak müşterilere, soğuk hava deposunun kapısını uzun süre açık bırakmamaları önerilir ya da kapı önüne bir şerit perde ya da hava perdesi monte edilebilir. Büyükçekmece soğuk hava deposu servisi tarafından bu duruma sunulan bir diğer çözüm önerisi de bitişik alanın soğutulmasını sağlamak ya da rüzgar basıncını azaltmak olmaktadır. 

Soğuk hava deposuna yeni gelmiş olan ve muhafaza edilecek ürünlerin sıcak ve nemli havaları da eskiden depoda bulunan ürünlerin üzerine dağılabilir ve bu durum da ürünlerin üzerinde su damlacıklarının birikmesine ya da ürünlerin terlemesine sebep olabilir. Büyükçekmece Soğuk Oda Servisi, müşterilerine bunun için şöyle bir öneride bulunmaktadır. Yeni gelen sıcak ürünler farklı bir alanda uzun süre tutularak soğutulabilir ve sonrasında eski ürünlerin yanına taşınabilir. Soğutma kapasitesinin arttırılması da keskin hava sıcaklığı artışlarını önlemek için denenebilecek bir diğer yöntemdir. Bunlar aslında arıza giderme yöntemleri olmayıp, müşteriler tarafından dikkat edilmesi halinde önlenebilecek sorunlardır. Çünkü sayılan bu nedenlerin hiç biri arıza kaynaklı değil, müşteri hatasına bağlıdır.

Ürünlerin terledikleri ya da üzerlerinde su biriktiği, ürünler soğuk hava deposundan çıkarıldıktan sonra görülüyorsa, bu durum, soğuk ürünlerin üzerine ılık ve nemli havanın gelmesinden kaynaklı olarak ortaya çıkabilir. Böyle bir durum yine arıza değildir ve bunu önlemek için Büyükçekmece Soğuk Oda Servisi müşterilerine, ürünleri yavaş yavaş ısıtmalarını söylemektedir. Ani hava değişimlerinde yoğuşma kaçınılmaz bir sonuç olacaktır.

Defrost süresinin çok uzun olması ya da sonlandırmanın çalışmaması, arıza olarak değerlendirilebilir ve soğuk hava deposunun sıcaklığının çok fazla artmasına neden olan bu durumlar sonucunda ürünlerin terlemesi ya da üzerlerinde su damlacıklarının birikmesi kaçınılmaz olur. Büyükçekmece soğuk hava deposu servisi böyle bir durumla karşılaştığında, odadaki ısının artmaması için defrost sıklığı, süresi ve sonlandırmayı kontrol eder ve karşılaştığı olumsuzlukları hemen giderir.

Ana sayfaya geri dönmek için buraya tıklayınız…

Sohbet Edin
1
Bize buradan ulaşabilirsiniz
Merhaba size yardımcı olabilir miyim