ZEYTİNBURNU SOĞUK HAVA DEPOSU SERVİSİ

Zeytinburnu soğuk hava deposu servisi, soğuk hava deposu yanında, sütlük dolabı üzerine de müşterilerine hizmet vermeyi sürdürmektedir. Yılların getirdiği tecrübeyi, müşterilerinden aldığı başarı ve beğeni mesajları ile birleştiren Zeytinburnu soğuk hava deposu servisi, olabildiğince geniş bir yelpazede hizmet vermeyi kendisine amaç edinmiştir.

Gerek sütlük dolabı, gerek et dinlendirme dolaplarının çalışma prensipleri soğuk hava deposu ile aynı ya da çok benzer özelliklerdedir. Söz konusu soğutma sistemlerinin tamamında kompresör, akışkan soğutucu gaz ve evaporatör bulunmaktadır. Kompresörden basınç ile yoğunlaştırıcıya gönderilen akışkan soğutucu gaz, burada sıvı hale dönüşerek sütlük dolabını soğutur. Benzer bir durum da soğuk hava deposu için geçerlidir. Bu nedenle Zeytinburnu soğuk hava deposu servisi, hizmet alanlarını daha geniş tutabilmektedir.

Pek çok müşteri, Zeytinburnu soğuk hava deposu servisinden sütlük dolabı talebinde bulunurken, fiyatların da uygun olmasını istediğini belirtmektedir. Uygun fiyatlı sütlük dolabı bulmak ise özellikle alanın çok büyük olduğu yerlerde pek kolay sayılmaz. Hal böyle olunca pek çok firma ikinci el sütlük dolabı almayı tercih etmekte ve bunun için de internet kullanımına yönelmektedir. Daha önce kullanılmış bir sütlük dolabının neden satılıyor olduğunun sorgulaması ise çok yapılmaz. Zeytinburnu soğuk hava deposu servisi bu noktada müşterilerini özellikle uyarmaktadır. Hiç bir firma işini gören bir malzemeyi satarak yerine yenisini alma tercihinde bulunmaz. Ancak firmanın kapanması, malzemenin yetersiz kalması, firmanın büyümesi gibi durumlarda ikinci el satışlar söz konusudur. Aksi durumlarda arızalı ürünleri satan firmalar, bu durumdan söz etmeyecekleri için, uygun fiyata ikinci el sütlük dolabı aldığını düşünen alıcılar, sonrasında arıza tamiri için de büyük masraflar edebilirler.

Zeytinburnu soğuk hava deposu servisi ikinci el sütlük dolabı almak isteyenlere de destek vermekle birlikte, bu destek esnasında ilk olarak müşterilerin almayı düşündüğü sütlük reyonunun testini yapmaktadır. Ardından da satıcı firmadan, ekipmanların sağlamlığını teyit etmek adına yazılı belge talebinde bulunur. Bu belgeyi veren satıcılar, oluşacak herhangi bir arızayı gidermek konusunda sorumluluk aldıklarını kabul etmiş olurlar. Dolayısı ile ikinci el tercihlerde de Zeytinburnu soğuk hava deposu servisi ile iletişime geçmek en mantıklı yaklaşım olacaktır.

Zeytinburnu soğuk hava deposu servisinin bir soğuk hava deposu üreticisi olduğu düşünülecek olursa, sütlük dolaplarını müşterilerin isteklerine göre uygun ölçülerde ürettiğini belirtmek de yanlış olmayacaktır. Bu ölçüler genellikle yatay sütlük dolaplarında 2 metre, 3 metre ve 4 metre büyüklüklerindedir. Dikey sütlük dolabı üretiminin yapılması halinde ise yükseklik ortalaması 2.30 metre civarlarında olmaktadır.

Zeytinburnu soğuk hava deposu servisi, üretimini gerçekleştirdiği içecek dolaplarının yüksekliklerini, çalışanların ortalamada ulaşabilecekleri boyutları düşünerek hesaplamaktadır. Alacağı şeyi sandalye ya da merdivene çıkarak almaya çalışan kişiler için bu durum zaman kaybı iken, sütlük dolaplarının daha çok market müşterileri tarafından kullanılacağı düşünüldüğünde, en mantıklı yaklaşım ortalama ölçülerde bir yükseklik kullanmak olacaktır.

Zeytinburnu soğuk hava deposu servisi tarafından üretimi gerçekleştirilen sütlük dolaplarında en sık kullanılan parçalar arasında şu isimler sayılabilmektedir: Rulman, kondenser, kompresör, dolap kapısı, kapı contası, kapı kilidi ve kapı kolu, dijital termostat ve dolap rafları…

Zeytinburnu soğuk hava deposu servisi müşterilerini özellikle raf seçimi konusunda uyarmaktadır. Göze hitap edecek olan sütlük dolaplarında şıklık elbette önemlidir. Ancak bununla birlikte, plastik ya da demir boyalı olarak satılan rafların paslanmaz olmaları, daha dayanıklı olmalarının en açık kanıtı olarak değerlendirilmektedir.

Zeytinburnu soğuk hava deposu servisinin rakiplerinden en önemli farkı: arıza için destek isteyen müşterilerine en kısa zamanda tamir hizmeti sunmaktadır. Bu sayede sütlük dolabı içerisindeki ürünler herhangi bir bozulma ile karşılaşmamış olur. Arızanın giderilmesinden sonra ise dijital tesmostat göstergesi ayarı yapılarak teslimat gerçekleştirilmektedir.

Sohbet Edin
1
Bize buradan ulaşabilirsiniz
Merhaba size yardımcı olabilir miyim