Şişli soğuk hava deposu servisi

Şişli soğuk hava deposu servisi, soğuk hava deposu alanında yapmakta olduğu çalışmalarla adından sadece İstanbul’da değil, tüm Türkiye genelinde duyurmuş yetkili servisler arasında yer almaktadır. Genellikle sebze ve meyvelerin muhafazası, tazelik ve kalitelerini korumak adına kullanılan soğuk hava depoları, bunun yanında et ve et ürünleri ile süt ve süt ürünlerini muhafaza etmek açısından da kullanılırlar. Şişli soğuk hava deposu servisi de tam olarak bu noktada, firmaların her türlü gereksinimlerine cevap vermek adına devreye girer ve yılların getirdiği tecrübe ile en iyi hizmeti en uygun fiyattan sunma garantisini müşterilerine verir.

5 derecenin üzerindeki sıcaklıklarda bakteri üretme ihtimali çok yüksek olan etler, soğuk hava deposu tarafından temin edilen kuru et dinlendirme dolaplarında, dondurulmadan; 0 – 4 derece aralığında bekletilebilir ve böylece, zamanla içeriğindeki su miktarının azaldığı gözlemlenir. Bu yönteme kuru et dinlendirme yöntemi adı verilmektedir. Söz konusu yöntemin kullanılması ile daha uzun süre muhafaza edilebilen etler, bu bilgiye dayanılarak ev ortamında kesinlikle bekletilmemelidir. Aksi halde tehlikeli durumlarla ve zehirlenmelerle karşılaşılabilir. Soğuk hava deposu servisi, kuru et dinlendirme yöntemini uygulamak için kullanılacak olan dolapları tecrübeli ekibi ile hazırlamaktadır.

Şişli soğuk hava deposu servisi tarafından hazırlanıp ayarlanarak müşterilere teslim edilen kuru et dinlendirme yöntemi aslında hala gelişmekte olan bir yöntemdir. Geçmiş dönemlerde de etin kurutularak saklanması tekniği kullanılmakta olsa da bu tekniklerin ilkel yollarla uygulandığı belirtilmelidir. Yöntem ortalama 1 ay süre ile uygulanabilir; ancak bu sırada kurutulması dolayısı ile etin ağırlığının azaldığı da unutulmamalıdır. Bu yöntemle saklanan etin satış fiyatı, diğer etlere göre daha yüksektir. Şişli soğuk oda servisi, müşterilere bu durum hakkında detaylı bilgi aktarımında bulunmaktadır.

Soğuk oda et dinlendirme

Şişli soğuk hava deposu servisi tarafından müşterilere sunulan bir diğer et dinlendirme yöntemi alternatifi de hızlı dinlendirme yöntemidir. Bu yöntem, etin daha kısa sürede dinlendirilmesinin istendiği zamanlarda kullanılır. Buna ek olarak ultraviyole ışınların kullanımı ile işlem gerçekleştirildiğinin unutulmaması gerektiği de mutlaka belirtilmelidir.

Şişli soğuk oda servisi tarafından müşterilere verilen önemin en önemli nedeni, sağlığın eşi bulunmaz bir kavram olduğudur. Bu noktada paranın çok fazla önemi yoktur. Buna dayanarak, ürünlerin en doğru şekilde üretimi, saklanması ve ambalajının yapılması yönünde çalışmalar gerçekleştirilmektedir. İnsan vücuduna doğal olarak giren hiç bir besine vücut tarafından tepki verilmemektedir. Dolayısı ile Şişli soğuk oda servisi, besinlerin doğallıklarını kaybetmeden saklanmalarına çok büyük önem vermektedir.

Sohbet Edin
1
Bize buradan ulaşabilirsiniz
Merhaba size yardımcı olabilir miyim