MALTEPE SOĞUK HAVA DEPOSU SERVİSİ

Maltepe soğuk hava deposu servisi, uzun yıllardır çalışmakta olduğu soğuk hava deposu sektöründe müşterilerin güvenini en çok kazanan teknik servisler arasında yer almaktadır. Tecrübesini, alanında uzman olan çalışanlarından alan soğuk hava deposu servisi, 7/24 aktif çalışan müşteri temsilcileri ile hizmet verdiği çağrı merkezinde, gerektiği anda müşterilerine canlı destek sağlamakta; gerektiğinde ise yerine hemen teknik ekip gönderebilmektedir. Unutulmamalıdır ki bir soğuk hava deposu içerisinde yaşanacak olan bir anlık olumsuzluk ve ısı değişimleri, depo içerisinde yer alan ürünlerin bozulmasına sebep olabilir. Maltepe soğuk hava deposu servisinin öncelikli amacı ise bu sorunu en başından itibaren ortadan kaldırmaktır.

Hizmetlerimizden bazıları;

  • Soğuk hava deposu servisi
  • Soğuk hava deposu bakımı
  • Soğuk hava deposu demontaj
  • Soğuk hava deposu montaj
  • Soğuk hava deposu tamir ve onarım işlemleri

Bunların dışında bir çok soğutma sektörü alanında hizmetler sunmaktadır. Soğutma sistemleri servis ve bakım ihtiyaçları dışında üretim imalat konularında da faaliyet göstermektedir.

Maltepe soğuk oda servisi

Maltepe soğuk hava deposu servisi tarafından kurulumu gerçekleştirilecek bir soğuk hava deposunda, ilk aşamada zemin izolasyon ve yalıtımı yapılır. Ardından panellerin kurulumu ve mantolama işlemi gerçekleştirilir. Bu aşamalar soğuk hava deposu fiyatları üzerinde önemli bir etkiye sahiptir. Sağlamlık ve malzeme kalitesi ile birlikte malzeme miktarı arttıkça, soğuk hava deposu fiyatları da artış gösterir ki bu durumun olması şarttır. Firma yine de elinden geldiğince, fiyatları müşteriler için makul seviyelere çekmeyi hedeflemektedir.

Maltepe-İstanbul soğuk hava deposu servisi tarafından gerçekleştirilen soğuk hava deposu kurulumunda takip edilen aşamada motorun tavana monte edilmesi sağlanır. Bu durum genellikle alanda yer tasarrufu yapılması adına önerilmektedir. Motor kalitesi ve büyüklüğünün de tıpkı panel gibi soğuk hava deposu fiyatları üzerinde önemli etkilere sahip olduğunu belirtmeden geçmemek gerekir.

İstanbul maltepe soğuk hava deposu teknik servisi

Soğuk hava deposu kapılarına sıra geldiğinde ise ilk olarak müşterilerimize sürgülü ya da normal kapı alternatifleri sunulur. Kapıların seçimi genellikle depo içerisinde muhafaza edilecek ürünlere göre yapılır. Ancak en önemli husus kapıların sağlamlığıdır. İçeriden dışarıya hava çıkışını önleyecek kapıları tercih eden İstanbul Maltepe servisi, bunun için alarm sistemlerinden de yararlanır ve açık unutulan kapılar genellikle ortamda bulunan kişilere bildirilir.

Maltepe soğuk hava deposu teknik servisi tarafından, soğuk oda kurulumu sırasında tercih edilen ışıklandırma sistemi flöresan lambadır. Bu lambaların anahtarları ise kapının hemen girişine yapılır ve böylece depoya giren kişilerin hemen ışığı yakmaları olanaklı hale getirilir. Bu durum onların depo içerisinde daha konforlu çalışmalarını olanaklı hale getirirken, aynı zamanda da enerji tasarrufu sağlanmış olur.

Soğuk hava deposunun kurulumunda gelinen aşamada soğuk oda servisi tarafından kapı önüne dijital bir ekran yerleştirilir. Bu dijital ekran üzerinde soğuk hava deposunun ısı değeri yazmaktadır. Müşterilerin bütçe durumu ve tercihlerine göre, bu dijital ekran bir termostat haline de getirilebilir. Böyle bir durumun söz konusu olması halinde, depo soğukluğu kolay bir şekilde istenilen dereceye ayarlanabilir. Burada en önemli detay, soğuk hava deposu fiyatlarının, kullanılan malzemelerin kalitesi ve ekipmanlara göre değişkenlik göstermesidir.

Maltepe soğuk hava deposu servisi, kurulumunu gerçekleştirdiği soğuk hava deposu içerisine kamera yerleştirecek olursa, müşterilerin telefonuna depo bilgilerinin yönlendirilmesi adına yazılım kullanırsa (Ki bu durum soğuk hava deposuna internet bağlanması anlamına gelir) soğuk hava deposu fiyatları artış gösterebilir ki tüm ek malzemelerin bir maliyeti olduğu asla unutulmamalıdır.

Pek çok müşteri, soğuk hava deposu fiyatlarının daha uyguna gelmesi adına ikinci el soğuk hava deposu alımı gerçekleştirir. İstanbul Maltepe soğuk hava gıda deposu tamir ve bakım servisi bu firmalara da yardımcı olmaktadır. Ancak burada dikkat edilmesi gereken önemli bir detay vardır ki o da fiyatının uygun olması dolayısı ile tercih edilen ikinci el soğuk hava deposunun daha fazla masraf çıkarmamasının gerekliliğidir. Dolayısı ile soğukluk derecesini gösteren dijital ekranın sağlam olması çok önemlidir. Bu aşamada gerekli testler, kurulum sonrasında Maltepe soğuk oda deposu servisi tarafından yapılmaktadır.

Soğuk hava deposu fiyatları için bu linki ziyaret ediniz.

https://sogukhavadeposufiyatlari.net

Sohbet Edin
1
Bize buradan ulaşabilirsiniz
Merhaba size yardımcı olabilir miyim