GÜNGÖREN SOĞUK HAVA DEPOSU SERVİSİ

Güngören soğuk hava deposu servisi | Nasıl servis çağırabilirim?

Güngören soğuk hava deposu servisi, her daim, satış, kurulum ve montajını gerçekleştirdiği soğuk hava depolarında, önceliği müşterilerinin gereksinimlerine vermektedir. Bu anlamda en önemli detayın, müşterilerin, temin edecekleri soğuk hava deposunu hangi ürün için kullanacaklarını biliyor olmaları olduğunun altını çizmek gerekir. Her bir muhafaza edilecek ürünün içerisinde bulunması gereken sıcaklık ve nem değeri birbirinden farklıdır. Buna ek olarak, soğuk hava depolarının, kurulumlarının gerçekleşeceği bölge iklimine göre de hazırlanması gerekir. En azından yalıtım bu noktada çok önemlidir Tüm gereksinimleri karşılayan ve izolasyonu iyi yapılmış bir soğuk hava deposu içerisinde muhafaza edilen ürünlerin tazelik ve kaliteleri, ilk günkünden farksız olmayacaktır. Bu noktada müşterilerin, Güngören soğuk hava deposu servisine destek olmaları ve ne istediklerini bilmeleri oldukça önemlidir.

Güngören soğuk hava deposu servisi | Nasıl servis çağırabilirim?

0212 445 61 60 numaralı telefonla servis talebi oluşturabilirsiniz.

Güngören soğuk oda servisi

Güngören soğuk hava deposu servisinin, diğer servislere kıyaslanması halinde görülebilecek en önemli farklılık, ürünlerin son derece teknolojik olmasıdır. Böylece istenilen ayarlamalar yapılabilir ve karşılığında çok yüksek verim elde edilmesi sağlanabilir. Ancak soğuk hava depolarında esas alınan tek şey de depo içerisindeki sıcaklık ya da nem miktarı değildir. Bunların yanında kapı niteliklerinden, depo içerisinde kullanılan alarm sistemi ve şifreli korumaya kadar pek çok şey önem arz eder. Kapılar her ne kadar dışarıdan en iyi şekilde kilitlenmiş de olsa, herhangi bir tehlike anında panik kapı kolları devreye girer ve soğuk hava deposu içerisinde bulunan çalışanların dışarı çıkması olanaklı hale getirir. Kısacası Güngören soğuk hava deposu servisi sadece depo içerisinde depolanan ürünlerin muhafazasına değil, çalışanların güvenliğine de önem vermektedir.

Güngören soğuk hava deposu tamir servisi

Güngören soğuk hava deposu tamir servisi tarafından bilinen en önemli detay, genel olarak hiç bir soğuk hava deposunun belirli standartlara sahip olmadığıdır. Günümüzde tüketimini gerçekleştirdiğimiz et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri, yumurta, sebze ve meyveler ve ilaç gibi pek çok şeyin kalitesinden ödün vermemesi ve ilk günkü tazeliğini koruması adına soğuk hava depolarında muhafaza edilmeleri gerekir. Ancak her birinin içerisinde bulunması gereken sıcaklık ve nem değerleri birbirinden farklıdır. Önemli olan bu değerleri bilmek ve ürünlerin hem çürümesini önleyerek, hem de içeriklerinde bulunan su miktarını kaybetmeden, dayanıklılık süresini uzatmaktır. Bu noktada bünyesinde çalıştırdığı tecrübeli elemanları ile Güngören soğuk hava deposu servisi, her ürün için farklı soğuk hava deposu üretebilecek kapasitededir.

Güngören soğuk hava deposu teknik servisi

Güngören soğuk hava deposu teknik servisi elemanlarının da bildiği ve müşterilerine sürekli telkinde bulunduğu üzere, soğuk hava deposu alırken dikkat edilmesi gerekenler arasında yer alan en önemli unsur, deponun bulunduğu binanın konumudur. Ve elbette burada yer alan alt yapının da soğuk odanın kullanımına uygun olması en önemli unsurlar arasında yer almaktadır. Aksi halde alınacak olan soğuk oda ne kadar konforlu olursa olsun, depolanan ürünler için yeterli verimi sağlamayacaktır.

Güngören soğuk hava deposu servisinin vurguladığı en önemli detaylar arasında, deponun izolasyon ve yalıtımı da yer almaktadır. İnşaat izolasyonuna gereken önemin gösterilmemesi halinde, hem ısı ve nemin muhafazası yeterli derecede sağlanamayacak, hem de cihazlar, bu değerleri sağlayabilmek adına gereğinden fazla enerji sarfiyatı yapacaklardır ki bu durum, soğuk hava deposu müşterilerinin, aylık maliyetleri açısından da büyük bir artışa neden olacaktır.

Güngören soğuk hava deposu servisi soğuk oda alımı

Güngören soğuk hava deposu servisinin, soğuk hava deposu alımı sırasında dikkat edilmesini önerdiği bir diğer detay da, depo içerisinde muhafaza edilecek olan ürünün üretim tesislerine olan mesafedir. Bununla birlikte, tüketim için uygun merkez mesafesine de uzak olunmaması gerekir. Aksi halde depo içerisinde gerektiği şekilde muhafaza edilen ürünler, soğuk hava deposuna getirilir ya da depodan götürülürken kalite ve tazeliklerinden ödün vereceklerdir ki Güngören soğuk hava deposu servisi müşterilerine bu durumu kesinlikle önermemektedir.

Faydalı linkler
Sohbet Edin
1
Bize buradan ulaşabilirsiniz
Merhaba size yardımcı olabilir miyim